Sposób przygotowania:
Pasta z makreli
Jajka gotujemy obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Makrelę obieramy z ości rozdrabniamy trochę. Cebulę i korniszony kroimy w drobną kosteczkę.
Jabłko obieramy ze skórki ja połowę pokroiłam w kosteczkę a drugą połowę starłam na tarce na średnich oczkach. Koperek zielony drobno siekamy ja dodałam 2 łyżeczki mrożonego.
Obraną makrelę przekładamy do miski dodajemy przygotowane pokrojone składniki doprawiamy solą i pieprzem mieszamy.
Na koniec dodajemy majonez i serek jeszcze raz mieszamy. Pastę odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły. POLECAM!!!!
Jabłko obieramy ze skórki ja połowę pokroiłam w kosteczkę a drugą połowę starłam na tarce na średnich oczkach. Koperek zielony drobno siekamy ja dodałam 2 łyżeczki mrożonego.
Obraną makrelę przekładamy do miski dodajemy przygotowane pokrojone składniki doprawiamy solą i pieprzem mieszamy.
Na koniec dodajemy majonez i serek jeszcze raz mieszamy. Pastę odstawiamy do lodówki aby smaki się przegryzły. POLECAM!!!!
gusia1000
halina