gosiapiotrek23

gosiapiotrek23

Złoty Ekspert
[Przepisów: 964]

Pasta z makreli i twarogu

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 9

Smaczna pasta z makreli i sera twarogowego z dodatkiem cebuli. Idealna na pierwsze śniadanie. Polecam.

Pasta z makreli i twarogu Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Pasta z makreli i twarogu

 

Sposób przygotowania:

Pasta z makreli i twarogu
Z makreli pozbywamy się skóry i ości. Dzielimy na mniejsze kawałeczki. Twaróg rozgniatamy widelcem, dodajemy rybę i mieszamy.

Cebulę kroimy w drobną kosteczkę. Dodajemy do pasty. Dodajemy przyprawy i zioła. Mieszamy. Najlepiej wstawić na godzinkę do lodówki ( nie koniecznie).

Podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego ;)
Pasta z makreli i twarogu
Podane składniki dokładnie mieszamy. Podajemy z pieczywem.