Sposób przygotowania:
Pasta z makreli, awokado i czerwonej cebuli
Jajko gotujemy na twardo.
Obrane i pokrojone na kawałki awokado wrzucamy do miseczki i rozgniatamy widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków. Skrapiamy sokiem z cytryny.
Rybę oddzielamy dokładnie od ości i drobno kroimy. Dodajemy czerwoną cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Dodajemy również ugotowane jajko oraz posiekaną natkę i znów rozgniatamy.
Dodajemy majonez, przyprawiamy pastę do smaku pieprzem i solą, mieszamy.
Obrane i pokrojone na kawałki awokado wrzucamy do miseczki i rozgniatamy widelcem lub tłuczkiem do ziemniaków. Skrapiamy sokiem z cytryny.
Rybę oddzielamy dokładnie od ości i drobno kroimy. Dodajemy czerwoną cebulę pokrojoną w drobną kostkę. Dodajemy również ugotowane jajko oraz posiekaną natkę i znów rozgniatamy.
Dodajemy majonez, przyprawiamy pastę do smaku pieprzem i solą, mieszamy.