Sposób przygotowania:
Pasta z makreli z kaparami
Mięso z ryby oddzielamy od ości i dzielimy na drobne kawałeczki, przekładamy do miski. Cebulę i czosnek obieramy i kroimy w kosteczkę.
Kapary odsączamy z zalewy i kroimy na drobno.
Rzodkiewki myjemy i osuszamy na papierowym ręczniku. Odkrajamy kilka plasterków, a resztę kroimy w kosteczkę.
Do miski z rybą dokładamy pokrojone kapary, cebulę i czosnek, rzodkiewki pokrojone w kosteczkę, serek, majonez. Doprawiamy do smaku i mieszamy. Przekładamy do salaterki i dekorujemy plasterkami rzodkiewek i koperkiem.
Kapary odsączamy z zalewy i kroimy na drobno.
Rzodkiewki myjemy i osuszamy na papierowym ręczniku. Odkrajamy kilka plasterków, a resztę kroimy w kosteczkę.
Do miski z rybą dokładamy pokrojone kapary, cebulę i czosnek, rzodkiewki pokrojone w kosteczkę, serek, majonez. Doprawiamy do smaku i mieszamy. Przekładamy do salaterki i dekorujemy plasterkami rzodkiewek i koperkiem.