Sposób przygotowania:
Pasta ze szprotek na kanapki
Szproty z puszki odsączyć (nie całkowicie) z oleju i rozdrobnić widelcem. Jajka ugotować na twardo ; ostudzić i pokroić w drobną kostkę.
Szczypior drobno posiekać. Przygotować naczynie w którym będziemy przygotowywać sałatkę. Dodać rozdrobnione szproty, pokrojone drobno jajka oraz garść szczypiorku, dodać 2 łyżki ulubionego majonezu i dokładnie wszystko wymieszać. Przygotować ciemne pieczywo.
Szczypior drobno posiekać. Przygotować naczynie w którym będziemy przygotowywać sałatkę. Dodać rozdrobnione szproty, pokrojone drobno jajka oraz garść szczypiorku, dodać 2 łyżki ulubionego majonezu i dokładnie wszystko wymieszać. Przygotować ciemne pieczywo.
ciasteczka
lukrowanepierniczki
Czekoladka 2