Sposób przygotowania:
Pikantne szaszłyki
Przyprawę połączyć z olejem w woreczku do marynowania. Mięso pokroić w kostkę i dodać do marynaty, dokładnie połączyć i pozostawić na 3-4 godziny. Boczek i paprykę pokroić na kawałki.
Na patyczki posmarowane olejem nadziewać na przemian: mięso, boczek i paprykę. Piec na tackach do grillowania około 20 minut. Podawać z Sosem tatarskim.
Liczba porcji: 8
Kalorie w 1 porcji: 412 kcal
Przygotowanie: 20 min.
Czas marynowania: 3-4 godziny
Czas pieczenia: 20 minut
Na patyczki posmarowane olejem nadziewać na przemian: mięso, boczek i paprykę. Piec na tackach do grillowania około 20 minut. Podawać z Sosem tatarskim.
Liczba porcji: 8
Kalorie w 1 porcji: 412 kcal
Przygotowanie: 20 min.
Czas marynowania: 3-4 godziny
Czas pieczenia: 20 minut