Madija

Madija

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 801]

Piszingery z krówką i bakaliami

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

Proste, smaczne. Znane i ulubione, a przede wszystkim bardzo słodkie! Polecam dla wszystkich miłośników słodkości.

Piszingery z krówką i bakaliami

Składniki:

Piszingery z krówką i bakaliami

 

Sposób przygotowania:

Piszingery z krówką i bakaliami
Rodzynki sparzyć. Orzechy włoskie pokroić na drobne kawałeczki. Masę krówkową przełożyć do miski i dobrze wymieszać z rodzynkami oraz orzechami włoskimi.

Andruta posmarować masą krówkową z bakaliami, następnie przyłożyć drugim i znów posmarować – ja robiłam przekładańca z 4 andrutów.

Pozostawić na chwilę, aby zmiękły i pokroić.