Sposób przygotowania:
Placek delicja
Upiec biszkopt z 3 jaj. Następnie z 1 l soku odlać troszkę do szklanki, rozpuścić w nim 2 paczki budyniu, a resztę soku zagotować w garnuszku i wlać budyń. Ciepły mus wylać na zimny biszkopt, na to kładziemy delicje czekoladą do góry! Odstawić do przestudzenia.
Następnie ugotować 2 galaretki 1 1/2 l wody. Przestudzić do konsystencji oleistej. Ubić kremówkę, wlać galaretki, wymieszać i wlewamy na placek. Jak zastygnie zatrzeć na to czekoladę. Smacznego!
Następnie ugotować 2 galaretki 1 1/2 l wody. Przestudzić do konsystencji oleistej. Ubić kremówkę, wlać galaretki, wymieszać i wlewamy na placek. Jak zastygnie zatrzeć na to czekoladę. Smacznego!