Sposób przygotowania:
Porzeczki pod pierzynką.
Galaretkę rozpuściłam w 1 szklance wrzątku, dobrze rozmieszałam.Odłożyłam kilka mrożonych porzeczek a resztę wrzuciłam do gorącej galaretki, co chwilę zamieszałam.Galaretka w ten sposób błyskawicznie ostygła. Do 3 pucharków rozłożyłam porzeczki wraz z galaretką.Łyżeczką robiłam kleksy z jogurtu naturalnego na powierzchni.Delikatnie się zatapiały,ale całkowicie nie pokryły się galaretką.Utworzyły małe puchate pierzynki .Posypałam je odłożonymi wcześniej porzeczkami i wstawiłam do lodówki do całkowitego stężenia.Udekorowałam paskami kiwi i delektowaliśmy się tym lekko kwaskowym deserem tęskniąc do lata.
edytaha
dayzi
Smakowita
p.jola1
msewka
Chyba miałam wczoraj gorszy dzień.Taki błąd popełnić.Oczywiście miały być porzeczki.Edytowałam i poprawiłam.Niebawem powinno być o.k.Dziękuję Jolu.