Papaja

Papaja

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 382]

Powalający chuch

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

po prostu sami poczujęcie ten zapach, ja dodaję to do mięsa mielonego albo jako dodatek do sosu

Powalający chuch Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Powalający chuch

 

  • 1 główka czosnku
  • 2 gałązki selera
  • 1 mała cebula
  • mały kawałek pora
  • 4 gałązki pietruszki

Sposób przygotowania:

Powalający chuch
Czosnek dokładnie oczyści , cebulę obrać. Pozostałe warzywka dokłądnie opułukać. Małymi porcjami wkładamy do miseczki i szatkownicą do cebuli drobniutko siekamy stopniowo dodając wszystkie składniki.
Powalający chuch
a tu mamy na zdjęciu składniki do powalającego dodatku