Lila

Lila

Kucharz
[Przepisów: 13]

Przekąski ryżowe

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Smaczne przekąski ryżowe nie tylko na śniadanie

Przekąski ryżowe

Składniki:

Przekąski ryżowe

 

  • 1 opakowanie krążków ryżowych,
  • majonez,
  • kilka plasterków sera żółtego,
  • kilka plasterków szynki,
  • 1 garść oliwek zielonych bez pestek,
  • 1/2 papryki czerwonej,
  • kilka listków sałaty zielonej.

Sposób przygotowania:

Przekąski ryżowe
Krążki ryżowe wyjmujemy z opakowania. Każdy krążek smarujemy majonezem. Układamy po kawałki listka sałaty. Następnie na każdy krążek kładziemy plasterek sera żółtego i plasterek szynki. Oliwki kroimy na talarki i posypujemy nimi wierzch kanapek ryżowych. Paprykę kroimy w kostkę i również posypujemy nią wierzch kanapek.