Sposób przygotowania:
Przepis na własną bułkę tartą:)
Wiec najpierw suszymy chleb lub bułki tzn.Nie każdy z nas zjada cały bochenek lub tyle bułek chleba zostają nieraz kilka kromek. A jak nie to lepiej taki starszy chlebek lub bulki. Przyda się do tego stara blacha do ciasta lub worek taki siatkowy. Wsypujemy chleb lub bułki do tej blach i kładziemy w suche i najlepiej ciepłe nie wilgotne miejsce na 4 dni. Po 4 dniach bierzemy maszynkę do mielenie mięsa i mielimy najzwyczajniej chlebek lub bułeczki i powstaje bułka tarta własnej roboty do tego szczypty soli i pieprzu i gotowe:) Smacznego!:)
Babciagramolka
Popieram pomysł nie marnowania chleba ale przekombinowałeś .
Polpal
edytaha
Babciagramolka
bajtek
Remik1515
Wyobraź sobie że jest taka tylko ty nie wiesz szkoda przykre to jest:(:(:(
anullka7