Sposób przygotowania:
Przystawka z tortilli
Placki tortilli rozłożyć a następnie posmarować majonezem.
Nałożyć plastry szynki konserwowej , na szynkę plastry sera żółtego.
Całość posmarować majonezem.
Zwinąć w rulon a następnie powbijać wykałaczki w odstępach 2 cm.
Włożyć do lodówki na godzinkę lub dwie.
Po wyjęciu pociąć 2 cm krążki.
Krążki ułożyć na talerzu i podać na stół.
Nałożyć plastry szynki konserwowej , na szynkę plastry sera żółtego.
Całość posmarować majonezem.
Zwinąć w rulon a następnie powbijać wykałaczki w odstępach 2 cm.
Włożyć do lodówki na godzinkę lub dwie.
Po wyjęciu pociąć 2 cm krążki.
Krążki ułożyć na talerzu i podać na stół.
gusia1000