Sposób przygotowania:
Parówki z serem w cieście francuskim
Ciasto francuskie rozwinąć i pokroić na 9 równych kawałków.
Na każdy kawałek nałożyć plasterek sera żółtego oraz połówka parówki cienkiej.
Każdy kawałek ciasto zwinąć w rulon.
Rulony pookładać na wyłożonej papierem do pieczenia blasze.
Następnie włożyć do nagrzanego piekarnika do 200 stopni i zapiekać 15 minut na złoty kolor.
Podawać z sosem czosnkowym.
Na każdy kawałek nałożyć plasterek sera żółtego oraz połówka parówki cienkiej.
Każdy kawałek ciasto zwinąć w rulon.
Rulony pookładać na wyłożonej papierem do pieczenia blasze.
Następnie włożyć do nagrzanego piekarnika do 200 stopni i zapiekać 15 minut na złoty kolor.
Podawać z sosem czosnkowym.
gosiapiotrek23
BozenaMatuszczyk
Miło mi dziekuje;)
gusia1000