Sposób przygotowania:
Pychota jogurtowo-kokosowa
Zrobic kruszonke: Wsypac make tortowa do miski, nastepnie oddzielic zoltka od bialek, zoltka dodac do maki , nastepnie dodac proszek do pieczenia, cukier, margaryne i wyrabiac kruszonke. Podzielic kruszonke na dwie czesci, jedna wylozyc na blache wysmarowana tluszczem, Nastepnie ubic piane z bialek, a w drugiej wiekszej misce dodac do siebie jogurt brzoskwiniowy, proszek do pieczenia, cukier, budyn. Zmiksowac,, gdy skladniki sie polacza dodac wiorki kokosow a nastepnie delikatnie ubita piane z bialek.Mase wylozyc na kruszonke, i posypac reszta kruszonki po wierzchu. Piec w temp. 200 st. ok 50 min.na zloty kolor. Dowolnie udekorowac. Smacznego!!
![Pychota jogurtowo-kokosowa Pychota jogurtowo-kokosowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pychota-jogurtowo-kokosowa-118498.jpg)
![Pychota jogurtowo-kokosowa Pychota jogurtowo-kokosowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pychota-jogurtowo-kokosowa-118499.jpg)
![Pychota jogurtowo-kokosowa Pychota jogurtowo-kokosowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pychota-jogurtowo-kokosowa-118500.jpg)
![Pychota jogurtowo-kokosowa Pychota jogurtowo-kokosowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/pychota-jogurtowo-kokosowa-118501.jpg)
marietta