Sposób przygotowania:
Pyszna sałatka z rybnymi paluszkami
Na początku ugotować makaron według przepisu podanego na opakowaniu.Odlać wodą i ugotowany odstawić do wystygnięcia.
Zimny wrzucić do miski.
Następnie w drobną kosteczkę pokroić paluszki rybne.Ogórka obrać ze skórki i także pokroić w drobną kostkę.Paluszki i ogórka dorzucić do makaronu.
Składniki polać majonezem.Dokładnie wymieszać.Do smaku doprawić solą i pieprzem.
Przed podaniem warto schłodzić sałatkę w lodówce i nie przechowywać jej dłużej niż dwa dni.
Smacznego.
Zimny wrzucić do miski.
Następnie w drobną kosteczkę pokroić paluszki rybne.Ogórka obrać ze skórki i także pokroić w drobną kostkę.Paluszki i ogórka dorzucić do makaronu.
Składniki polać majonezem.Dokładnie wymieszać.Do smaku doprawić solą i pieprzem.
Przed podaniem warto schłodzić sałatkę w lodówce i nie przechowywać jej dłużej niż dwa dni.
Smacznego.