Sposób przygotowania:
Sałatka z trewalem i pomidorkami koktajlowymi
Rybę oddzielamy od skóry, rwiemy na kawałki i wrzucamy do miski. Dodajemy czerwoną cebulę pokrojoną w kostkę oraz ogórka pokrojonego w półplasterki.
Sałatę lodową myjemy, osuszamy, rwiemy na kawałki i dodajemy do reszty składników. Dodajemy również pomidorki koktajlowe pokrojone na ćwiartki.
Mieszamy delikatnie wszystkie składniki. Do oliwy dodajemy sos sałatkowy oraz świeżo zmielony pieprz. Polewamy sałatkę i podajemy od razu po przygotowaniu.
Sałatę lodową myjemy, osuszamy, rwiemy na kawałki i dodajemy do reszty składników. Dodajemy również pomidorki koktajlowe pokrojone na ćwiartki.
Mieszamy delikatnie wszystkie składniki. Do oliwy dodajemy sos sałatkowy oraz świeżo zmielony pieprz. Polewamy sałatkę i podajemy od razu po przygotowaniu.