Sposób przygotowania:
Pyszny mlekowiec
1. Jaja ubić z cukrem.
2. zmiksować masło, dodać ubite jaja, serek homogenizowany, mleko w proszku i na końcu żelatynę.
3. Do moczenia biszkoptów rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody cappuccino + kawę rozpuszczalną.
4. Moczyć biszkopty i układać w formie średniej wielkości jeden przy drugim, następnie wyłożyć polowę masy, znowu moczone biszkopty, następnie drugą część masy i znowu moczone biszkopty. Na koniec wyłożyć ugotowane i wystudzone mleko z puszki.
Wstawić do lodówki.
2. zmiksować masło, dodać ubite jaja, serek homogenizowany, mleko w proszku i na końcu żelatynę.
3. Do moczenia biszkoptów rozpuścić w 2 szklankach gorącej wody cappuccino + kawę rozpuszczalną.
4. Moczyć biszkopty i układać w formie średniej wielkości jeden przy drugim, następnie wyłożyć polowę masy, znowu moczone biszkopty, następnie drugą część masy i znowu moczone biszkopty. Na koniec wyłożyć ugotowane i wystudzone mleko z puszki.
Wstawić do lodówki.
Anula
dusia30
aga771977
gosia4
Iloneczka