Sposób przygotowania:
Racuchy z rabarbarem
Wymieszac make, cukier, sol, dodac mleko, lekko i olejek. Dobrze wymieszac na gladka mase i zostawic aby odpoczelo, przynajmniej 30 minut.
Rabarbar umyć, obrać pokroić na plasterki. Zasypałam łyżka cukru pudru zeby osłodzic to warzywo. Do ciasta dodać rabarbar. Wykładac łyżka na rozgrzany tłuszcz. Smażyć, aż staną się złote z obu stron. Podawać posypane cukrem pudrem.
Rabarbar umyć, obrać pokroić na plasterki. Zasypałam łyżka cukru pudru zeby osłodzic to warzywo. Do ciasta dodać rabarbar. Wykładac łyżka na rozgrzany tłuszcz. Smażyć, aż staną się złote z obu stron. Podawać posypane cukrem pudrem.
Jojo
eli_555
Joana :)
Ale każdy lubi co innego :)