Sposób przygotowania:
Rodzynkowy deser
Galaretkę pomarańczową rozpuścić w 1 szklance wody i schłodzić.
Do blendera wlać chłodną galaretkę, dodać śmietanę i zmiksować.
Rozlać do pucharków i wstawić do lodówki do stężenia na około 30 minut.
Galaretkę agrestową rozpuścić w 500 ml wody i schłodzić.
Wyjąć z lodówki pucharki, do każdego pucharka wsypać rodzynki i zalać zimną ale płynną galaretką.
Wstawić desery do lodówki na kolejne 30 minut.
Do blendera wlać chłodną galaretkę, dodać śmietanę i zmiksować.
Rozlać do pucharków i wstawić do lodówki do stężenia na około 30 minut.
Galaretkę agrestową rozpuścić w 500 ml wody i schłodzić.
Wyjąć z lodówki pucharki, do każdego pucharka wsypać rodzynki i zalać zimną ale płynną galaretką.
Wstawić desery do lodówki na kolejne 30 minut.