Sposób przygotowania:
Ryż na mleku z musem truskawkowym
Ryż zalać mlekiem, dodać cukier, cukier wanilinowy i gotować na średnim ogniu ciągle mieszając do miękkości, by się nie przypalił, aż płyn odparuje.
Gotowy ryż wymieszać z masłem. Uformować go na talerzu według upodobania-(ja uformowałam go specjalnymi foremkami do ryżu, ziemniaków) i polać wcześniej przyrządzonym musem truskawkowym (zblendować truskawki świeże, lub mrożone). Smacznego.
Gotowy ryż wymieszać z masłem. Uformować go na talerzu według upodobania-(ja uformowałam go specjalnymi foremkami do ryżu, ziemniaków) i polać wcześniej przyrządzonym musem truskawkowym (zblendować truskawki świeże, lub mrożone). Smacznego.
Babeczka35
eliza135
gosia56
Di bloguje
gusia1000
BozenaMatuszczyk
gusia1000