Sposób przygotowania:
Sałata z rzodkiewki i kukurydzy
Warzywa myjemy.
Cukinie kroimy w grubsze plastry, a te w małą kosteczkę. Rzodkiewki również kroimy w drobna kostkę. Kukurydze odsączamy z zalewy. Dymkę drobno siekamy.
Warzywa łączymy w miseczce.
Z jogurtu greckiego, soku z cytryny i przypraw (ewentualnie sosu sałatkowego) przygotowujemy dressing, który łączymy z warzywami.
Serwujemy do grillowanego mięsa lub ryby.
Cukinie kroimy w grubsze plastry, a te w małą kosteczkę. Rzodkiewki również kroimy w drobna kostkę. Kukurydze odsączamy z zalewy. Dymkę drobno siekamy.
Warzywa łączymy w miseczce.
Z jogurtu greckiego, soku z cytryny i przypraw (ewentualnie sosu sałatkowego) przygotowujemy dressing, który łączymy z warzywami.
Serwujemy do grillowanego mięsa lub ryby.