Sposób przygotowania:
Sałataka z grillowanym pstrągiem
Makaron gotujemy w solonej wodzie .Gdy będzie gotowy -odcedzamy -studzimy .Makaron wkładamy do miski .Filet pstrąga silimy solą ziołową i grillujemy mozna na patelni grillowej obok grillujemy pieczarki .
Gdy rybka jest gotowa i wystudzona rozrywamy ją widelcem na kawałki i dodajemy do makaronu pieczarki także . Mieszamy lekko dodajemy natkę pietruszki .Do oliwy dodajemy sok z cytryny 2 łyżki oliwy ok 1 łyżeczka soku ,dokładamy pieprz .Taki sos mieszamy polewamy sałatkę
Gdy rybka jest gotowa i wystudzona rozrywamy ją widelcem na kawałki i dodajemy do makaronu pieczarki także . Mieszamy lekko dodajemy natkę pietruszki .Do oliwy dodajemy sok z cytryny 2 łyżki oliwy ok 1 łyżeczka soku ,dokładamy pieprz .Taki sos mieszamy polewamy sałatkę