Sposób przygotowania:
Sałatka Cavatappi
Makaron gotujemy w osolonej wodzie (tak aby był lekko twardawy), brokuł blanszujemy we wrzątku ok 5 minut.
Przygotowujemy sos: mieszamy jogurt, majonez i sos sałatkowy, odstawiamy do lodówki. Cebulkę dumkę i ogórki kiszone kroimy w kostkę.
Odcedzony makaron i brokuł mieszamy w miseczce z cebulką, ogórkiem i odsączoną kukurydzą, polewamy sosem dokładnie mieszamy, doprawiamy ew pieprzem.
Przygotowujemy sos: mieszamy jogurt, majonez i sos sałatkowy, odstawiamy do lodówki. Cebulkę dumkę i ogórki kiszone kroimy w kostkę.
Odcedzony makaron i brokuł mieszamy w miseczce z cebulką, ogórkiem i odsączoną kukurydzą, polewamy sosem dokładnie mieszamy, doprawiamy ew pieprzem.
Lady Marmolada
Wokalista
(5) !
Sarenka