Sposób przygotowania:
Sałatka imieninowa
Filety opłukujemy ,osuszamy i kroimy w średnią kostkę i przesmażamy z przyprawą do gyrosa.Mięsko studzimy. Kapustę obieramy z wierzchnich listków i drobno szatkujemy.
Oprószamy przyprawą uniwersalną. Kukurydzę osączamy z zalewy. Jajka gotujemy na twardo,studzimy i obieramy.
Kroimy w większą kostkę. W kostkę kroimy też ogórki. Pomidory myjemy i wyjmujemy miąższ i kroimy w kostkę. Opłukany szczypiorek drobno kroimy.
Wszystko mieszamy, łączymy majonezem i schładzamy.
Oprószamy przyprawą uniwersalną. Kukurydzę osączamy z zalewy. Jajka gotujemy na twardo,studzimy i obieramy.
Kroimy w większą kostkę. W kostkę kroimy też ogórki. Pomidory myjemy i wyjmujemy miąższ i kroimy w kostkę. Opłukany szczypiorek drobno kroimy.
Wszystko mieszamy, łączymy majonezem i schładzamy.