Sposób przygotowania:
Sałatka kiełkowa
Miąższ awokado pokroić w kostkę, dodać 1 łyżkę soku z cytryny i dokładnie wymieszać. Ogórek pokroić w plasterki, a paprykę w długie, wąskie słupki.
Kiełki przepłukać chłodną wodą, wymieszać z ogórkiem, papryką i awokado.
Olej, pozostały sok z cytryny i Kamis Fit up!TM Sos sałatkowy Odświeżający wlać do miseczki i dokładnie wymieszać.
Dodać sól i cukier do smaku i odstawić na 2-3 minuty.
Ponownie krótko wymieszać i polać sałatkę.
Przepis pochodzi z serwisu internetowego firmy KAMIS
Kiełki przepłukać chłodną wodą, wymieszać z ogórkiem, papryką i awokado.
Olej, pozostały sok z cytryny i Kamis Fit up!TM Sos sałatkowy Odświeżający wlać do miseczki i dokładnie wymieszać.
Dodać sól i cukier do smaku i odstawić na 2-3 minuty.
Ponownie krótko wymieszać i polać sałatkę.
Przepis pochodzi z serwisu internetowego firmy KAMIS
Amberr8