Sposób przygotowania:
Sałatka mega szczypiorkowa
Makaron gotujemy według przepisu na opakowaniu i odcedzamy. Przekładamy do miski.Kukurydzę odsączamy z zalewy i dorzucamy do miski z makaronem.Szczypiorek myjemy i osuszamy, drobno kroimy i dorzucamy do miski.
Ser żółty kroimy w jak najmniejszą kosteczkę i dorzucamy do sałatki.Na końcu dodajemy majonez i przyprawiamy dużą ilością pieprzu. Całość dokładnie mieszamy i odstawiamy na 15 minut, żeby smaki przegryzły się.
Po tym czasie sałatka gotowa jest do podania na stół.
Ser żółty kroimy w jak najmniejszą kosteczkę i dorzucamy do sałatki.Na końcu dodajemy majonez i przyprawiamy dużą ilością pieprzu. Całość dokładnie mieszamy i odstawiamy na 15 minut, żeby smaki przegryzły się.
Po tym czasie sałatka gotowa jest do podania na stół.