Sposób przygotowania:
Sałatka meksykańska
Pierś z kurczaka pokrój w drobną kostkę, posyp przyprawą meksykańską, dodaj trochę oleju, wszystko razem wymieszaj i odstaw na kilka godzin lub noc do lodówki. Pierś usmaż na oleju. Ostudź.
Fasolę i kukurydzę odsącz z zalewy. Ser żółty pokrój w kostkę. Pora pokrój w pół plastry.
Paprykę pokrój w kostkę. Wszystkie składniki przełóż do miski ,dodaj majonez i ketchup.
Przypraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą meksykańską.
Fasolę i kukurydzę odsącz z zalewy. Ser żółty pokrój w kostkę. Pora pokrój w pół plastry.
Paprykę pokrój w kostkę. Wszystkie składniki przełóż do miski ,dodaj majonez i ketchup.
Przypraw do smaku solą, pieprzem i przyprawą meksykańską.