Sposób przygotowania:
Sałatka meksykańska
Mięso mielone smażymy na łyżce oleju. Przyprawiamy. Studzimy.
Kapustę pekińską szatkujemy. Cebulę kroimy w kosteczkę.
Składniki sosu mieszamy ze sobą. Na dnie miski wykładamy mniejszą część mięsa. Polewamy połową sosu. Wykładamy część kapusty, cebulę, kukurydzę, czerwoną fasolę.
Następnie pozostałe mięso, sos i kapustę. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)
Kapustę pekińską szatkujemy. Cebulę kroimy w kosteczkę.
Składniki sosu mieszamy ze sobą. Na dnie miski wykładamy mniejszą część mięsa. Polewamy połową sosu. Wykładamy część kapusty, cebulę, kukurydzę, czerwoną fasolę.
Następnie pozostałe mięso, sos i kapustę. Przechowujemy w lodówce. Smacznego ;)