Sposób przygotowania:
Sałatka meksykańska
Kukurydzę, fasolę, ananasa odsączyć dokładnie z zalewy.
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach, ewentualnie można pokroić w drobną kostkę.
Paprykę pokroić w kostkę. Pora umyć i pokroić w plasterki, następnie sparzyć wrzątkiem. Odsączyć.
Wszystkie składniki przełożyć do miski i wymieszać delikatnie z majonezem.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Wstawić do schłodzenia do lodówki.
Ser zetrzeć na tarce o grubych oczkach, ewentualnie można pokroić w drobną kostkę.
Paprykę pokroić w kostkę. Pora umyć i pokroić w plasterki, następnie sparzyć wrzątkiem. Odsączyć.
Wszystkie składniki przełożyć do miski i wymieszać delikatnie z majonezem.
Doprawić do smaku solą, pieprzem i słodką papryką. Wstawić do schłodzenia do lodówki.