Sposób przygotowania:
Sałatka ryżowa z fasolą
Ryż wyjmujemy z woreczków przelewamy wodą i osączamy.
Mięso myjemy i osuszamy, kroimy w plastry, oprószamy dowolną przyprawą i dusimy na patelni.
Mięso studzimy i kroimy w kostkę. Fasolę płuczemy i osączamy. Kukurydzę osączamy z zalewy.
Ananas osączamy z syropu i kroimy w kostkę. Przygotowane składniki mieszamy i łączymy majonezem.
Doprawiamy do smaku i schładzamy.
Mięso myjemy i osuszamy, kroimy w plastry, oprószamy dowolną przyprawą i dusimy na patelni.
Mięso studzimy i kroimy w kostkę. Fasolę płuczemy i osączamy. Kukurydzę osączamy z zalewy.
Ananas osączamy z syropu i kroimy w kostkę. Przygotowane składniki mieszamy i łączymy majonezem.
Doprawiamy do smaku i schładzamy.