Sposób przygotowania:
Jajecznica z grzybami leśnymi
1. Cebulkę drobniutko posiekać, grzyby pokroić w kostkę.
2. Na patelni roztopić masło. Wrzucić cebulkę, przesmażyć dwie minuty. Dorzucić grzyby i smażyć kolejne dwie minutki.
3. Jajka dokładnie roztrzepać widelcem z dodatkiem soli i świeżo zmielonego pieprzu. Wlać na patelnię, dokładnie wymieszać, smażyć cały czas mieszając do osiągnięcia preferowanego poziomu ścięcia jajecznicy. Smacznego!
2. Na patelni roztopić masło. Wrzucić cebulkę, przesmażyć dwie minuty. Dorzucić grzyby i smażyć kolejne dwie minutki.
3. Jajka dokładnie roztrzepać widelcem z dodatkiem soli i świeżo zmielonego pieprzu. Wlać na patelnię, dokładnie wymieszać, smażyć cały czas mieszając do osiągnięcia preferowanego poziomu ścięcia jajecznicy. Smacznego!