Sposób przygotowania:
Sałatka w szynkowych rożkach.
Jaja ugotować na twardo,po czym ostudzić,obrać i posiekać.Korniszony pokroić w kosteczkę,cebulę obrać i pokroić
w kostkę,sparzyć na sitku wrzątkiem i przelać zimną wodą,osącz-
-ając.Ser też pokroić w kostkę.Majonez wymieszać z mlekiem i musztardą.Dodać sos majonezowy do sałatki,doprawić pieprzem i solą.Wymieszać.Każdy plaster szynki zwijać w kornet,napełniać sałatką i kłaść na półmisku.Przybrać gałązkami natki.
w kostkę,sparzyć na sitku wrzątkiem i przelać zimną wodą,osącz-
-ając.Ser też pokroić w kostkę.Majonez wymieszać z mlekiem i musztardą.Dodać sos majonezowy do sałatki,doprawić pieprzem i solą.Wymieszać.Każdy plaster szynki zwijać w kornet,napełniać sałatką i kłaść na półmisku.Przybrać gałązkami natki.