Sposób przygotowania:
Sałatka warstwowa
Sposób przygotowania: Mięso dokładnie oczyścić, opłukać, pokroić, usmażyć na gorącym oleju, dodać przyprawę gyros.
Ogórek, cebule pokroić, kapustę poszatkować, oprószyć solą, jak puści sok odcisnąć.
W misce układamy warstwę usmażonego filetu, 1/2 puszki kukurydzy, na kukurydze majonez i keczup, dalej cześć ogórków, cebuli, posypać częścią pokrojonej kapusty, znowu majonez +keczup +kurczak + kukurydza + ogórki + cebula + majonez znowu keczup, pekińska kapusta, jeszcze raz majonez razem z keczupem.
Na górę nałożyć kapustę pekińską.
Ogórek, cebule pokroić, kapustę poszatkować, oprószyć solą, jak puści sok odcisnąć.
W misce układamy warstwę usmażonego filetu, 1/2 puszki kukurydzy, na kukurydze majonez i keczup, dalej cześć ogórków, cebuli, posypać częścią pokrojonej kapusty, znowu majonez +keczup +kurczak + kukurydza + ogórki + cebula + majonez znowu keczup, pekińska kapusta, jeszcze raz majonez razem z keczupem.
Na górę nałożyć kapustę pekińską.
gusia1000