Sposób przygotowania:
Sałatka warzywna krajowa
Na początek kapustę umyć i drobno posiekać , wrzucić do miski skropić sokiem z cytryny . Paprykę żółtą umyć ,wydrążyć z pestek i pokroić w kostkę , dodać do miski , cebulę obrać i pokroić w małą kostkę dodać do miski , dodać także puszkę odsączonej z zalewy białej fasoli .Dolać majonez i wszystko dobrze wymieszać doprawić solą i pieprzem . Schłodzić w lodówce.
elzbieta8960
elzbieta8960
Tak myslalam ze znowu bedzie brak odpowiedzi.Ale jesli nie ma sie zielonego pojecia o tym co sie tu zamieszcza, to tym bardziej nie udzieli sie odpowiedzi na pytanie .....no bo jakiej ??? :):):)
piotr20091991
elzbieta8960
Ale bedzie twarda.Zgodzila bym sie z Toba gdybys kapuste obgotowal aby zmiekla a nastepnie skropil ja sokiem z cytryny dla odzyskania przez kapuste utraconego podczas gotowania koloru.Zycze Ci stalowych zebow podczas jedzenia takiej salatki o ile ja kiedykolwiek zrobiles lub zrobisz :)