Sposób przygotowania:
Sałatka warzywna z kuskusem i surimi
Kuskus przyrządzić wg przepisu na opakowaniu.
Surimi pokroić na kawałki.
Cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Pora pokroić w półplasterki. Każdy z plastrów szynki posmarować serkiem i 'usypać' pasek startych na tarce jajek-a następnie zawijać w ruloniki. Następnie pokroić je w plasterki o sredniej grubości.
Wszystkie składniki umieścić w naczyniu - delikatnie i bardzo dokładnie wymieszać ze sobą.
Posolić do smaku. Ketchup wymieszać z majonezem i dodać do sałatki. Wymieszać. Schłodzić
Surimi pokroić na kawałki.
Cebulę i paprykę pokroić w kostkę. Kukurydzę odsączyć z zalewy. Pora pokroić w półplasterki. Każdy z plastrów szynki posmarować serkiem i 'usypać' pasek startych na tarce jajek-a następnie zawijać w ruloniki. Następnie pokroić je w plasterki o sredniej grubości.
Wszystkie składniki umieścić w naczyniu - delikatnie i bardzo dokładnie wymieszać ze sobą.
Posolić do smaku. Ketchup wymieszać z majonezem i dodać do sałatki. Wymieszać. Schłodzić