Sposób przygotowania:
Sałatka z ananasem
Mięso z kurczaka pokroić na małe 3 cm kawałeczki.
Pieczarki starannie umyć odrać i drobno posiekać, szparagi pokroić na małe 3 cm kawałki.
Do tych składników dodać ananasa, mieszać, dodać majonez, delikatnie mieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Obrane ze skorupki jajka posiekać, pomidora pokroić w kostkę, dodać zieloną pietruszkę i tym posypać sałatkę.
Sałatkę wstawić do lodówki do ochłodzenia.
Sałatkę podajemy po ochłodzeniu.
Pieczarki starannie umyć odrać i drobno posiekać, szparagi pokroić na małe 3 cm kawałki.
Do tych składników dodać ananasa, mieszać, dodać majonez, delikatnie mieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Obrane ze skorupki jajka posiekać, pomidora pokroić w kostkę, dodać zieloną pietruszkę i tym posypać sałatkę.
Sałatkę wstawić do lodówki do ochłodzenia.
Sałatkę podajemy po ochłodzeniu.