Sposób przygotowania:
Sałatka z brokuła i jajek
Brokuły dokładnie oczyszczamy i dzielimy na różyczki. Wrzucamy je do posolonego wrzątku i gotujemy przez około 3-4 minuty. Pilnujemy czasu, aby brokuły zachowały piękny zielony kolor i nie były rozgotowane. Następnie odcedzamy je i zostawiamy, aby przestygły. Jajka gotujemy na twardo o kroimy na ćwiartki.
Pomidory ostrożnie kroimy w ósemki, tak aby nie wypadł z nich miąższ. Układamy wszystkie składniki w szklanej, przezroczystej misce. Dodajemy kapary.
Przygotowujemy sos mieszając zawartość torebki z jogurtem naturalnym. Z powstałego sosu robimy kleksy na sałatce. Na wierzch wykładamy starty parmezan.
Smacznego.
Pomidory ostrożnie kroimy w ósemki, tak aby nie wypadł z nich miąższ. Układamy wszystkie składniki w szklanej, przezroczystej misce. Dodajemy kapary.
Przygotowujemy sos mieszając zawartość torebki z jogurtem naturalnym. Z powstałego sosu robimy kleksy na sałatce. Na wierzch wykładamy starty parmezan.
Smacznego.