Sposób przygotowania:
Sałatka z fasolki szparagowej z żółtym serem
Fasolkę szparagową pozbawiamy końcówek i kroimy na mniejsze kawałki. Wkładamy do osolonego wrzątku i gotujemy do miękkości. Studzimy. Wszystkie składniki sałatki kroimy w drobną kostkę. Przygotowujemy sos do sałatki.
Majonez mieszamy z ketchupem i wodą z ogórków. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Polewamy sałatkę. Dodajemy drobno posiekany szczypiorek. Jak jeszcze trzeba to doprawiamy.
Schładzamy w lodówce do czasu aż smaki się przegryzą.
Majonez mieszamy z ketchupem i wodą z ogórków. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Polewamy sałatkę. Dodajemy drobno posiekany szczypiorek. Jak jeszcze trzeba to doprawiamy.
Schładzamy w lodówce do czasu aż smaki się przegryzą.
Megi-