Sposób przygotowania:
Sałatka z kuskusu, jajek, mięsa drobiowego
Rzodkiewki i szczypiorek myjemy oraz osuszamy papierowym ręcznikiem. Z udka ściągamy skórę i kroimy w kostkę. Rzodkiewki również kroimy w kostkę. Jajka obieramy ze skorupek i kroimy w kostkę. Szczypiorek kroimy na drobno.
Do każdego pucharka wkładamy : po łyżce majonezu, 2 łyżki kuskusu, 1/3 pokrojonych rzodkiewek i mięsa, 1/3 pokrojonego szczypiorku i jajek. Wierzch sałatki posypujemy solą i pieprzem.
Do każdego pucharka wkładamy : po łyżce majonezu, 2 łyżki kuskusu, 1/3 pokrojonych rzodkiewek i mięsa, 1/3 pokrojonego szczypiorku i jajek. Wierzch sałatki posypujemy solą i pieprzem.