Sposób przygotowania:
Sałatka z mlodego szpinaku i truskawek
szpinak i truskawki myjemy i suszymy, Następnie Konfiturę doprawiamy octem balsamicznym.
Na dno półmisku smarujemy kremówka bądź jogurtem naturalnym .
Nakładamy pojedynczo warstwę szpinaku lekko skropionego oliwa, następnie plasterki mozzarelli oraz truskawek posypanych pieprzem.
Ponownie nakładamy warstwę szpinaku , mozzarelli , truskawek
Na końcu polewamy całość konfitura wymieszana z octem balsamicznym . PYcha
Na dno półmisku smarujemy kremówka bądź jogurtem naturalnym .
Nakładamy pojedynczo warstwę szpinaku lekko skropionego oliwa, następnie plasterki mozzarelli oraz truskawek posypanych pieprzem.
Ponownie nakładamy warstwę szpinaku , mozzarelli , truskawek
Na końcu polewamy całość konfitura wymieszana z octem balsamicznym . PYcha