Sposób przygotowania:
Sałatka z pieczarkami
Pieczarki płuczemy pod bieżącą wodą, osuszamy, kroimy na ćwiartki i obsmażamy na niewielkiej ilości oleju.
Następnie osuszamy je z tłuszczu na ręczniku papierowym i odstawiamy do przestudzenia.
Jajka gotujemy a następnie obieramy i kroimy w kostkę,ogórki i pora również kroimy drobno.
Pora przelewamy wrzątkiem i odstawiamy do wystudzenia. Dodajemy kukurydzę i starty ser żółty.
Dodajemy majonez, odrobinę musztardy, sól i pieprz i dokładnie mieszamy.
Następnie osuszamy je z tłuszczu na ręczniku papierowym i odstawiamy do przestudzenia.
Jajka gotujemy a następnie obieramy i kroimy w kostkę,ogórki i pora również kroimy drobno.
Pora przelewamy wrzątkiem i odstawiamy do wystudzenia. Dodajemy kukurydzę i starty ser żółty.
Dodajemy majonez, odrobinę musztardy, sól i pieprz i dokładnie mieszamy.