Sposób przygotowania:
Sałatka z surimi, ogórka kiszonego i jaj
Paluszki surimi odmrażam, płuczę, osuszam i kroję na małe kawałeczki. Ogórki kiszone płuczę i kroję w małą kosteczkę. Jajka gotuję na twardo, studzę, obieram i drobno siekam. Do miski przekładam pokrojone ogórki, jajka i surimi. Dodaję majonez, mieszam. Doprawiam do smaku solą i pieprzem. Wstawiam do lodówki do schłodzenia.
myszka25
Babciagramolka
Myszka - zlituj się - tyle samo ogórków na tyle samo jajek i paluszków bierzesz ? I zdjęcie masz identyczne ? Przecież nikt tak nie robi . Robisz sałatkę z surimi , jajkami i ogórkiem - to opisz jak to robisz ( jak dla większej ilości osób to składników bedzie wiecej , jak mniejsza porcja to mniej ) - zdjęcie na pewno bedzie inne . Opis inny - bo to TY napiszesz więc nie rozumiem w czym problem.Prawem Autorskim nie jest objęty pomysł na potrawe a opis przepisu i zdjecie.