Sposób przygotowania:
Wiosenna sałatka z brokuła, jajka i awokado
Brokuła kroimy na różyczki i gotujemy. Ugotowany wkładamy do miski z lodem. Następnie kroimy go na mniejsze kawałki.
Rzodkiewki myjemy odcinamy końce i ścieramy na tarce duże oczka. Jajka gotujemy na twardo.
Zimne obieramy i kroimy w kosteczkę. Awokado obieramy usuwamy pestkę. Kroimy w kosteczkę.
Składniki mieszamy z sobą. Dodajemy olej lniany solimy do smaku. doprawiamy czosnkiem.
Podajemy.
Rzodkiewki myjemy odcinamy końce i ścieramy na tarce duże oczka. Jajka gotujemy na twardo.
Zimne obieramy i kroimy w kosteczkę. Awokado obieramy usuwamy pestkę. Kroimy w kosteczkę.
Składniki mieszamy z sobą. Dodajemy olej lniany solimy do smaku. doprawiamy czosnkiem.
Podajemy.