Sposób przygotowania:
Sałatka z tuńczykiem
Ryż ugotować według opisu na opakowaniu.
Groszek i kukurydze odsączyć z zalewy.
Ogórki konserwowe pokroić w drobną kostkę,
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą ,obrać i pokroić w kostkę.
Szynkę konserwową pokroić w paseczki.
Szczypiorek lub cebulkę zieloną poszatkować.
Wszystkie składniki połączyć razem z tuńczykiem, dodać majonez z jogurtem oraz sól i pieprz do smaku.
Dokładnie wymieszać do połączenia składników.
Groszek i kukurydze odsączyć z zalewy.
Ogórki konserwowe pokroić w drobną kostkę,
Jajka ugotować na twardo, po ugotowaniu przepłukać zimną wodą ,obrać i pokroić w kostkę.
Szynkę konserwową pokroić w paseczki.
Szczypiorek lub cebulkę zieloną poszatkować.
Wszystkie składniki połączyć razem z tuńczykiem, dodać majonez z jogurtem oraz sól i pieprz do smaku.
Dokładnie wymieszać do połączenia składników.
gusia1000