kiwi

kiwi

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1064]

Sałatka z wątróbek rybnych

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Wątróbki rybne odsączyć z zalewy, pokroić w drobną kostkę. Ogórki konserwowe,

Sałatka z wątróbek rybnych

Składniki:

Sałatka z wątróbek rybnych

 

  • 1 puszk "wątróbek rybnych" z dorsza w oleju własnym
  • 3 ogórki korniszony
  • 3 jajka na tawrdo
  • 1 cebula
  • 1/2 puszki kukurydzy
  • sól
  • biały pieprz
  • majonez wg uznania

Sposób przygotowania:

Sałatka z wątróbek rybnych
Wątróbki rybne odsączyć z zalewy, pokroić w drobną kostkę. Ogórki konserwowe, obrane jajka i cebulkę pokroić w bardzo drobą kostkę. Odsączoną kukurydzę i resztę składników dokładnie wymieszać. W razie potrzeby przyprawić solą i białym pieprzm, dodać majonez.

Tagi:

jajko jajka