Sposób przygotowania:
Sałatka z zupek chińskich wg Kamili
Otworzyć zupki i połamać drobno makaron.pora umyć i drobniutko posiekać. Paprykę odcedzić i pokroić w kostkę.Seler,groszek i kukurydzę odcedzić. Jajka i ogórka pokroić w kostkę.Pierś kurczaka obgotować a następnie obsypać gruba przyprawą do grilla,odczekać ok.1/2 godziny a następnie obsmażyć na 5 łyżkach oliwy,nie dopuszczając do zbytniego zrumienienia.Wyjąć mięso na deskę,odczekać aż wystygnie i pokroić w kostkę. Na tłuszcz z przyprawami pozostały na patelni wsypać zawartość torebek z zupek serowej i pieczarkowej.Dodać odrobinę gotowanej wody ,podgrzewać mieszając .Ostudzić .Następnie całkiem zimny "sos" połączyć z łyżeczką ziół prowansalskich i 3- 5 łyżkami majonezu.Wszystko połączyć dokładnie mieszając i dodać sos majonezowy.Makaron zmięknie po ok. 3-5 godzinach i wtedy sałatka jest gotowa do konsumpcji.