Sposób przygotowania:
sałatkowy miks kulinarny smakosza
Do pojemnego naczynia wrzucamy ugotowane opakowanie ryżu basmati ( dziki). Ogórki kiszone kroimy w kosteczkę czy plasterki, jajka też w kosteczkę lub plasterki uprzednio ugotowane. Dodajemy do ryżu. Posypujemy kukurydzą. Dodajemy jedno opakowanie tuńczyka bez zalewy. Na wierzch sypiemy starty żółty ser.
teresa_rm
elzbieta8960
Justine27
dlatego wspomnialam wlasnie ze powinno sie sprawdzac napisany przepis zanim si go poda do wgladu publicznego.
Czesto robię podobną salatkę, z tym, że nie warstwowo, a mieszam składniki. Kiedys zamiast kiszonego ogórka który tez zwykle dawałam, sprawdzilam jak smakuje z korniszonem i o wiele bardziej mi salatka smakowala.
Smakosz edytuj przepis i dopisz jakis sos. ps. dodajesz sol i pieprz do smaku?
smakosz 1988
To nie majonez tylko sos czosnkowy ( taki z torebki gotowy) był
Justine27
To bardzo miło, że odp. A wiesz gdzie się edytuje przepis? Jeśli tak to edytuj i dopisz ten sos czosnkowy, a jak nie to Ci podpowiem :)