mysza75

mysza75

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 914]

Skórka pomarańczowa 2

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 9

Idealna do ciast, skórka pomarańczowa bardzo aromatyczna

Skórka pomarańczowa 2 Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Skórka pomarańczowa 2

 

 

Sposób przygotowania:

Skórka pomarańczowa 2
Pomarańcze dokładnie myję. Najlepiej zrobić to w ciepłej wodzie, potem zimnej. Następnie ścieram na tarce na drobnych oczkach skórkę. Robię to stopniowo na przykład po 3 sztuki dziennie które jestem potem wstanie zjeść. Skórkę wsypuję do słoiczka zasypuję cukrem i do lodówki wstawiam. Następnego dnia znowu można zetrzeć trzy sztuki zasypać cukrem i do lodówki. Skórka jest bardzo aromatyczna, idealna do ciast .
Skórka pomarańczowa 2
Pomarańcze dokładnie umyte sparzone gorącą wodą
Skórka pomarańczowa 2
Starta skórka pomarańczowa na tarce na drobnych oczkach