Sposób przygotowania:
Słodkie domki z agrestem
Śmietanę 30% ubij i dodaj cukier puder. Do powstałego kremu dodaj serek mascarpone i serek homogenizowany. Dokładnie wszystko wymieszaj.
Na folię aluminiową lub spożywczą ułóż 3 rzędy herbatników. Na herbatniki rozsmaruj masę i ułóż agrest. Herbatniki złóż w trójkąt składając do środka dwa boczne rzędy.
Zawiń folia włóż na 15 min.do zamrażalnika, a następnie przełóż na 1 godz. do lodówki.
Na folię aluminiową lub spożywczą ułóż 3 rzędy herbatników. Na herbatniki rozsmaruj masę i ułóż agrest. Herbatniki złóż w trójkąt składając do środka dwa boczne rzędy.
Zawiń folia włóż na 15 min.do zamrażalnika, a następnie przełóż na 1 godz. do lodówki.